Text Size

Arne Hasle AS - Norsk leverandør av kano - kajakk - båt

logo

Hasle Searider Kajakk

Hasle Sea Rider er en ny kajakk i vårt varierte utvalg.

Denne kajakken er tenkt som en rimelig og enkel versjon som tilfredstiller behovet for å komme på vannet en deilig sommerdag, uten at en legger for mye penger i det. Kajakken kan brukes både i innsjøer og ved kysten, men er primært ment som en godværsbåt. Den veier ikke mer enn 19 kg, og den vil dermed være lettere å handtere enn våre andre modeller. Personer fra 50 kg- 80 kg, og fra 150 cm -180 cm lengde kan lett bruke denne kajakken.

Lett å bruke:
Kajakken har ikke ror, og det er bare å sette seg oppi å begynne og padle. Det er ingen justering av noen ting. Kajakken er 4 meter lang og er derfor lett manøvrerbar samtidig som retningstabiliteten er god.

Stor cockpitåpning:
Mange som ikke har padlet kajakk stiller spørsmålet om det er mulighet for å sette seg fast dersom en går rundt. En slik problemstilling er totalt fraværende i denne type kajakk. Kajakken er lett å tømme for vann og er morsom å leke med på varme sommerdager.

Vanntett skott:
Båten er støpt i et stykke som en tett båt. På bakdekket er det en luke som en lett kan legge ting i som en ønsker skal oppbevares tørt.

Kan ligge på dekke på større båter:
Mange har store cabincruisere, og kajakken kan være grei å ha med seg for å kunne ta kortere turer fra moderbåten dersom en skulle ha behov for det.

Nytt produksjonskonsept.
Dette er en kajakk som i prinsippet er produsert som en Sit-on –top kajakk. Båten blir støpt i et stykke. Delingslinjer i formen gjør det mulig å støpe med motslipp. Ved vårt nye konsept slipper vi å støpe både karm,sete, skott og fotbrett, samt å montere dette.

På grunn av dette nye konseptet, har vi muligheten til å tilby markedets rimligste kajakk med en veiledende utsalgspris på kr 4000 inkl. mva.


Login