Text Size

Arne Hasle AS - Norsk leverandør av kano - kajakk - båt

logo

Kano og kajakk til skoler og kommuner

Arne Hasle A/S har gjennom flere år levert kanoer til skoler og kommuner. De senere årene har det blitt mer og mer populært og kjøpe komplette pakker. Her får man en Brenderup henger med brems, 8 Hasle 530 Classic kanoer, 16 vester og 16 årer. Utstyret er beregnet for en hel skoleklasse. Det gjør det hele enkelt å dra på tur.

Arne Hasle A/S ordner med registrering av henger i ønsket navn og adresse.

Pris på hele pakken er kr 98.000 inkl. mva levert fabrikk. Ønsker man en varekasse for oppbevaring av årer og vester på henger, koster det 7 000,- ekstra, totalt 105 000,- for hele pakken.

Som det fremgår av bildene er det mulig å transportere hele pakken på en lastebil, slik at dette tilbudet er lett tilgjengelig over hele landet.

Kontakt oss for mer informasjon om tilbudspakken på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller ring oss på telefon 69 81 60 10.Trykk på bildet for original størrelse.

Tilbud til skoler og kommuner


Arne Hasle A/S har gjennom flere år levert kanoer til skoler og kommuner. De senere årene har det blitt mer og mer populært og kjøpe komplette pakker...

Les mer om vårt kanotilbud..

Login